
استراتژی چیست؟
مشخص کردن اهداف و طراحی یک برنامه مشخص و دقیق برای دستیابی به همان اهداف مشخص شده.
استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟
برنامهای که به شما کمک میکند به اهداف کسبوکاری خود برسید و در راه رسیدن به این اهداف از ابزارهای موجود( کمپین، کانالهایی مثل رسانههای فردی، پولی و اکتسابی) استفاده کنید. اما شما قبل از استفاده و یا طراحی هر استراتژی نیاز به شناخت دقیق ازمحصول و یا خدمات مورد نظر دارید، باید جایگاه آن را در بازار شناسایی و نیازهای آن را بررسی کنید.
مزایای داشتن استراتژی دیجیتال مارکتینگ:
۱-به کار نظم داده و روند کار را مشخص میکند.
۲-به دیده شدن برند شما کمک شایانی میکند.
۳-علمی و مبتنی برتحقیقات است.
۴-اهداف بازاریابی وفروش را در یک راستا قرار میدهد.
۵- شما را برای رسیدن به اهداف پشتیبانی و کمک میکند.
بعد از شناخت استراتژی دیجیتال مارکتینگ بهتر است موارد لازم برای داشتن استراتژی مناسب و کارآمد را هم بررسی کنیم :
-هدف از اجرای کمپین را مشخص کنید.
-محدود ولی پرقدرت شروع کنید.
-محتوایی پربار و واقعی تولید کنید.
-اعتبار خود را حفظ کنید.
-از شبکه های اجتماعی مناسب با کاربردشان استفاده کنید.
-روی تبلیغات متمرکز شوید.
-همه جوانب کمپین را سنجیده و مشکلات آن را حل کنید.
-بودجه خود را مشخص کنید و طبق آن پیشبروید.
-بازار هدف خود را مشخص کنید.
-به مخاطب واقعا اهمیت بدهید.

مراحل تدوین استراتژی دیجیتال مارکتینگ:
-اولین گام باید بدانید بازاریابی شما قرار است کدام دسته از افراد را مورد هدف قرار دهد و دقیقا میخواهید چه کسی را جذب کنید؟
-در مرحله دوم ساخت پرسونا. یعنی از قبل بدانید چه کسی به احتمال زیاد مشتری شما خواهد بود و ویژگی مشتریهای خود را حدس بزنید وآنها راهدف قرار دهید.
-اهداف و منابع خود را مشخص کنید.هدف بخشهای مختلف کسبوکار باید هم راستا با هدف اصلی بیزینس شما باشد.هدف شما هرچیزی که باشد برای رسیدن به آن نیاز به تجهیزات و منابع دارید.
-کانالهای دیجیتال مارکتینگی که در دست دارید را ارزیابی کنید. بهتر است یک لیست از کانالها تهیه کنید. باید یک نمای کلی از رسانهها داشته باشید و آنها را بر اساس فردی، اکتسابی ویا پولی دسته بندی کنید.
*رسانه فردی:
ابزاردیجیتالی که مخصوص کسبوکار برند شماست(وبسایت، کانال های تلگرامی، وبلاگ، اینستاگرام و…)
*رسانه اکتسابی:
این رسانه مربوط به روابط عمومی سازمان است. میشود آن را تاییدی دانست که شما بدون پرداخت هیچ هزینهای به دست آوردهاید.
*رسانه پولی:
شامل رسانههایی که برای دیده شدن در آنها باید هزینه پرداخت کنید. مثل تلویزیون .
-برای تولید محتوا از قبل برنامهای مشخص داشته باشید.محتوا را میتوان قلب دیجیتال مارکتینگ دانست.هرپیامی از طرف برند شما محتوا محسوب میشود.(از درباره ما تا پست ها )
-رسانه اکتسابی را برسی کنید. به کارآمدی اقدامهایتان امتیاز بدهید ومشخص کنید بیشترین جذب ترافیک برای کدام قسمت بوده. روی نقاط قوت خود تمرکز کنید و نقاط ضعف خود را اصلاح و یاجایگزین کنید.
-برسی کمپینهای رسانه پولی. مثل مرحله قبل این مرحله هم باید بررسی شود و پیدا کنید کدام یک از آنها شما را برای رسیدن به اهداف بیشتر کمک میکند.

چقدر بودجه برای دیجیتال مارکتینگ نیاز داریم؟
این موضوع کاملا به کسبوکارشما بستگی دارد.معمولا شرکتها ۱۰ درصد از فروش خود را صرف مارکتینگ میکنند اما اینکه از این مقدار چه سهمی را به دیجیتال مارکتینگ اختصاص بدهید کاملا به سیاستهای حوزه کاری شما بستگی دارد.
استراتژی دیجیتال مارکتینگ یکی از مهمترین قسمتهای شروع کار است. در حقیقت یک برنامه جامع که شما را در تمامی ابعاد کار راهنمایی میکند و تا رسیدن به هدف پشتیبان شماست.
بسیاری از شرکتهای دیجیتال مارکتینگ طراحی سایت را یکی از مهمترین واصلیترین قسمتهای تخصصشان میدانند اما بهتر است از شرکتی کمک بگیرید که تمام تخصصش را محدود به یک قسمت نکند و بتواند در تمامی حوزههای مربوط شما را، راهنمایی و پشتیبانی کند. شرکت ما میتواند صفر تا صد خدمات دیجیتال مارکتینگ شما را به بهترین نحو انجام داده و برای پیشرفت کسب و کارتان مسیری راحت و قابل دستیابی ترسیم کند.